sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hiiritestausta

Karvanaama ja Kassinen saivat noin kuukausi sitten ilmaisen lelunäytteen, kaksi suloista hiirulaista, joita voi tilata Amazonin kautta. Hiiret otettiin ilolla vastaan ja niitä testattiin ahkerasti. Tässä kuvia ensikosketuksesta.



Kuvaushetki kiipeilypuussa, Kassinen tuli heti tutkimaan. Hiirillä on hauskat ilmeet ja huopakorvat, molemmilla vaaleanpunainen maha. Pilkkuhiiren häntä on jonkinlaista keinokuitunarua, ruutuhiirellä häntänä on kaksi yhteenkiedottua luonnonnarusäiettä. Sisällä pitäisi olla villaa ja kissanminttua.

Kiinnostaa kovasti.

Kassinen haisteli hiiriä tarkasti, hänhän on herkkä kissanmintulle. Minttua lienee kuitenkin aika vähän, sillä hiiret eivät saa aikaan samanlaista nuolemis-repismis-päälläpyörimisreaktiota kuin itsetehty kissanminttusukkalelu.

Yllättäen hännät tuntuvat olevan näissä hiirissä kaikkein kiinnostavinta!

Keinokuituhäntä todetaan ihan mielenkiintoiseksi.

Sitten pitää haistella vähän lisää.

Luonnonnaruhäntä osoittautui tutkimisen jälkeen paremmaksi.

Välittömästi ensitutkimusten jälkeen Kassinen aloittikin naruhännän säälimättömän repimisen. Hän piti hiirtä kynsissään ja pureskeli ja kiskoi hännästä.

Naama tarkkaili Kassisen puuhia kauempaa.

Hän kiinnostui hiiristä vasta kun henkilökunta niitä tarpeeksi heilutteli, tylsästi paikallaan olevat eivät innostaneet mihinkään. 

Viikset tanassa.
Hännät ovat Naamastakin ehkä se paras osa.


Hiirillä leikittiin aluksi melko paljon, kuten uusilla leluilla yleensäkin. Karvanaama piti keinokuituhännästä ehkä liikaakin: hän näytti haluavan pureskella sen poikki ja syödä, samaan tapaan hän käyttäytyi joululahjanarun kanssa. Siksi lelulla leikittiin ensimmäiset pari päivää valvotusti, kunnes omituinen syömisinto lakkasi. Hiiren tultua tutuksi leluksi kiinnostus siihen myös väheni, mikä olikin odotettavissa. 

Kassinen puolestaan rakasti luonnonnaruhäntää mutta ei myöskään voinut pysyä kohtuudessa. Ahkeran repimismisleikin seurauksena hännästä katkesi ensin toinen säie, sitten se harsuuntui ja lopulta se oli yhtenä yönä revitty kokonaan irti. Kassisen suuri kiinnostus hiireen loppui siihen. Kassinen toivoisi seuraavilta hiiriltä enemmän minttusisältöä ja ainakin seitsemää häntää. 



Nyt hiiret näyttävät tältä. Ne ovat kestäneet erittäin hyvin, jos hännän irtoamista ei lasketa. Yhtään reikää ei ole, vaikka muutamasta kohdasta onkin lanka törröttämässä. Myöskään hännän irtoamiskohtaan ei tullut reikää, pisteet siitä.

Karvanaama ja Kassinen suosittelevat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti