perjantai 30. syyskuuta 2016

Kungfu-Seppo

Puoli kuudelta meininki oli rajua. Seppo olisi halunnut leikkiä Kassisen kanssa mutta säikähti, kun Kassinen vähän innostuikin ja liikehti suuremmin hänen suuntaansa. 

Säikähtämistä seurasi käsittämätön uhitteluleikkiesitys, joka onneksi(?) saatiin taltioitua.






Kuten videoilta voi arvata, puolet henkilökunnasta on yhä nukkunut Sepon kanssa olohuoneessa. Nyt luotto kissojen onnistuvaan yhteiseloon on kuitenkin niin suuri, että heitä ei enää ensi yöksi eroteta, ja allekirjoittanut muuttaa takaisin makuuhuoneeseen. Jes.

8 kommenttia:

  1. Sulla on Kassinen hyvä töllö. Virikkeellisempää ohjelmaa kuin tirppa-tv:stä konsanaan! - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa olla jo liiankin virikkeellistä. Pitäisköhän kutsua manaaja? - Kassinen

      Poista
  2. Ihana Seppo, nauroin ääneen videoille :D Ja Max on ihan oikeassa, Kassisella on edessään huikee vuosi tulokkaan touhuja seuratessa. Peukku makkariin muuttamiselle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo osaa olla viihdyttävä. :D Kassinen toivottavasti oppii vielä kunnolla arvostamaan tätä hänelle varta vasten hankittua seuralaista. Ja kiitos peukusta! :)

      Poista
  3. Sepon touhu näyttää siltä, että parhaat lakanat kannattaa ehkä toistaiseksi pitää kaapissa... Aikamoinen klovni! Uhittelun vakuuttavuus hiukan kärsii siitä, että selvästi sekä oma häntä että Kassisen heiluva hännänpää kiinostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klovni on osuva kuvaus! Oma ja Kassisen häntä ovat nyt jo päivittäisinä leikkikaluina, juuri äsken Kassinen taas istui tuolla sohvapöydällä ja liplutteli häntäänsä laidan yli, ja Seppo sitä lattialta käsin pyydysti. :D

      Poista
  4. :-D :-D Hihii, mikä väkkärä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkkäröinti on vähentynyt muttei onneksi loppunut kokonaan. :D

      Poista