tiistai 3. tammikuuta 2017

Kökötys edistyy

Onnistunut kökötysharjoittelu näyttää nykyään tältä. Edistystä on selvästi tapahtunut, kun olemme harjoitelleet melkein päivittäin. Kassinen pysyy pystyssä entistä pidempään, eikä käytä enää yhtä paljon kynsiään tuen ottamiseen.

Edistys on muuten aika ihmeellistä ottaen huomioon sen, että Kassinen saa palkan myös epäonnistuneista esityksistä, joita nähdään heti videon kakkossuorituksena ja uudelleen loppupuolella. Hän saa raksun ja säälisilityksiä. Pakkohan hänelle on jotain antaa, vai mitä? Muutoinhan hän saattaisi vaikka tympiintyä temppuihin ja henkilökunta joutuisi tyytymään Seppoon, joka osaa vain pyöriä.



10 kommenttia:

  1. Hienosti menee! Muistithan kynnet? - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä aina yritän kynsiä käyttää, että pysyy henkilökunta varpaillaan. - Kassinen

      Poista
  2. Hyvin sujuu kököttäminen Kassiselta!

    Ps. Salalukija ilmoittautuu, useamman kuukauden jo blogia seuraillut mutta kommentointi vähän unohtunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan salalukija! o/

      Kommentointi on aina vaikeaa, nimim. "teidänkin blogia on viime aikoine tullut selailtua ja vanhoja juttuja luettua, mutta kun ei osaa vaan kirjoittaa mitään." :D

      Poista
  3. Hienot kökötykset!
    Hauskaa muuten, että mä sanon ihan samalla tavalla "loppu" ja näytän käsiä Olgalle, kun namit loppuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän niille jotenkin ilmoittaa, että tämä oli nyt tässä! :D Ymmärtäkö Olga? Kassinen nimittäin usein alkaa vaan nuolla käsiä, tai tarjoaa tassun antamista, eikä millään suostu uskomaan että oikeasti loppui...

      Poista
  4. Jos Kassinen huolit, niin ilmoittaudun lukijaksi, justi pääsin tähän päivään. Kerrassaan hauska blogi, monet naurut miulta remahti, kun Kassisen ja Sepon yhteiselämästä luin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudet lukijat ovat aina tervetulleita ja suuri ilon aihe! On mukavampaa raportoida tärkeistä tapahtumista (ja mitättömistä esim. Seposta), kun tietää, että joku kuuntelee. :)

      Poista