maanantai 6. helmikuuta 2017

Lihaveistoa

Henkilökunta osti taas kissoille lihoja paikallisesta eläinkaupasta. Valitettavasti niiden pakkausmuoto oli muuttunut ja aiempien ohuiden, helposti pienittävien levyjen sijaan myynnissä oli suurehkoja syväjäädytettyjä könttejä. Pilkkomisavuksi piti siis ottaa veistä järeämmät välineet.

Kassisen mielestä työkalulaatikko oli kamalan kiva eikä hän aluksi edes huomannut, että keittiössä käsiteltiin herkkuruokaa.

Seppo kyllä huomasi, mutta tapansa mukaan keskittyi olennaiseen eli yritti työntää tassuaan muovipussirullan sisään. 

Lopulta Kassinenkin keksi tulla paikalle tarkkailemaan, kuinka henkilökunta hakkasi broilerinsydänkuutiota kuin paraskin kuvanveistäjä.

Samalla hän vähän varasteli lihamehuja leikkuulaudalta.

Hakkaaminen oli muuten Seposta erittäin epäilyttävää ja hän kävi kesken kaiken läimimässä henkilökuntaa selkään. Törkeää!

12 kommenttia:

  1. Meilläkin kisut on aina riuskoina apumiehinä, kun pilkon lihoja :D erityisesti sisäelimet on suurta herkkua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kaikkea teillä on syöty? Voisi ehkä kokeilla jotain uutta, jos saisi tarpeeksi pienenä eränä jostain ostettua.

      Poista
  2. Mullakin oli viikonloppuna Mimmin ruuan tekohetki, mutta kumma kyllä yhtään apulaista en saanut lihojen pilkkomiseen.. :p Hyvä, että edes Kassinen oli virallisena valvojana kartalla ihmisten puuhista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä moka Mimmiltä, nythän ei yhtään tiedä mitä ruokiin meni kun kerran jätti valvomatta. :D

      Poista
  3. Kunnon työkalut käytössä 😊 Itse oon vähän vierastanut noiden isojen pakastekönttien ostamista juuri tuo pilkkomisen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa juuri eilen minulle suositeltiin sellaisen pienen sahan hankkimista, että sillä olisi kaikkein helpointa... En kyllä tiedä, suosittelija käsittelee monen kilon könttejä koiranruoaksi, ehkä tällaiset oienemmät vielä hakkaa. :D

      Poista
  4. Kerran olen joutunut samaan puuhaan, sen jälkeen ei ole tullut ostettua oikein isoja pakastekönttejä. Vaikka ne kyllä tulisivatkin halvemmaksi... Meillä kissat eivät olleet noin reippaina apureina, vaan karkasivat paikalta. Pelkurit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset oikein jättisuuret pakasteköntit tulisivat kyllä tosi halvaksi! Voisi ostaa ja kokeilla pilkkomista, jos vain olisi pakastintilaa.

      Poista
  5. Vai että tuli hudaa Sepolta ? :D :D Se pitäisi ilmoittaa tuotantoketjun alkupäähän, että tajuisivat muuttaa pakastusmuodon takaisin levyksi. Koska Seppo ei hyväksy nykyistä mallia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä tuli, nyt tietää miltä koirista tuntuu. :D Pitäisi ottaa videolle ja laittaa uhkausviestiä, että teille pakastajillekin tullaan kohta antamaan köniin ellei muoto muutu takas! ;D

      Poista
  6. Mie aina sulatan könttejä sen verran, että saa isolla veitsellä pilkkottua. Prisman lemmikkikeskuksen valikoimaan on muuten tullut lihapulla-muodossa ainakin naudan jauhelihaa ja kuulemma muutkin jauhelihat saattavat vaihtua könttimuodosta pullamuotoon.

    Ja voi Seppo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaa! Minä ihmettelin niitä pullia kun nämäkin lihat tosiaan sieltä ostin, hyvä tietää että muidenkin muoto ehkä paranee. :)

      Meille kyllä ostetaan raakana lähinnä puuhailusyötävää, sydämiä ja piiroja ja kauloja, kun pääruoaksi yhä menee purkkiruokaa. Pullia tai niitä tessun kuutioita hankitaan vaan satunnaisesti. Ehkä joskus sitten enemmän, sukelletaan suoraan helppokäyttöiseen valikoimaan. :D

      Poista