keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Etusormi

Kassinen on opetellut hiljalleen uutta temppua: sormien tunnistamista. Rauhallinen temppu sopii hänen flegmaattiseen tyyliinsä eikä vaadi suuria ponnistuksia. Tavoitteena olisi opettaa Kassiselle ainakin pari sormea.


Tunnistamisen merkkinä on lipaisu.

Ja sitten saa palkkaa. 

Seuraavalla videolla Kassinen osoittaa kykynsä tunnistaa etusormi. Ainakin suurimman osan aikaa. Nyt pitänee alkaa opiskelemaan pikkurilliä. 





P.S. Temppu ja hyvät ohjeet sen opiskeluun löytyvät ihanan Kertun kivasta blogista, joten ei niistä sen enempää täällä. 

8 kommenttia:

  1. Kiva temppu! Näyttää just Kassiselle sopivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tarvitse suuria liikkeitä tehdä, vähn vain kääntää päätä. :D

      Poista
  2. Sormien tunnistus :O Hienosti Kassinen tekee tempun, mutta miten käy kahden eri sormen tunnistus; haluan kuulla! - Emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkurilliharjoittelussa sormea kyllä nuollaan innokkaasti mutta Kassinen ei ole ehkä vielä sisäistänyt, että tämä on nyt eri sormi kuin ennen. :´D Saa nähdä, miten käy sitten erotteluvaiheessa... :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kassisen mielestä ainakin, helppo herkkuautomaatti!

      Poista
  4. Hauska temppu! :) Hyvin näkyy sujuvan, juuri sopiva temppu. Tuostahan on hyvä jalostaa temppua vaikka mihin suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tempun jalostaminen olisikin hyvä! Tekisi mieli opettaa tästä myös "pusu" eli nenän nuolaiseminen, nyt kun on nuolaisuihin päästy. :D Naama-vainaan kanssa ehdittiin sitä vähän harjoitella mutta kuolema korjasi, ennen kuin temppu valmistui.

      Poista