keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Raksupyyhe

Kassisella ja Sepolla on monenlaista aktivointilelua ja ruokapelilautaa, joista he onkivat herkkuja ajankulukseen.

Saman vanhat herkkulaitteet käyvät välillä tylsiksi, joten heille koetetaan tarjota muitakin älyllisiä ja älyttömiä ongelmia.

Tässä heillä on työn alla keittiöpyyhe, jonka sisälle on kääritty raksuja. Raksuja siksi, että Seppo on päättänyt, että hän voi taas syödä niitä. Ainakin yhtä tiettyä merkkiä. 

Seppo on niin motivoitunut pyyhkeilijä, että Kassinen pääaiassa vain hengailee vieressä, vaikka useimmissa aktivointilelujen tyhjennyksissä tilanne on päinvastainen.

Pyyhkeen kanssa Seppo tekee pääosan työstä...

...ja Kassinen verottaa oman osuutensa siitä sivusta.

8 kommenttia:

  1. Viisas Kassinen, anna vaan nuorempien tehdä likaiset työt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan Kassista voisi erehtyä pitämään viisaana tämän perusteella! :P

      Poista
  2. Just niin, Kassinen, kerää palkat ja hymyile!

    Ootteko kokeilleet villalankaa. Me ei kyllästytä siihen IKINÄ.

    terves
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla kokeiltu villalankoja, pitäis varmaan! On täällä joitain eri värejä, mutta ei taida olla punaista. Ne ei varmaan oo niin kivoja sitten... - Kassinen ja Seppo

      Poista
  3. Yksinkertaisuudessaan nerokasta, tätä aktiviteettia pitää varmaan meilläkin kokeilla :'D Ja hyvä Kassinen, viisas pääsee aina vähemmällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilkaa ja raportoikaa, oliko hitti vai huti! Raksupyyheidea oikeastaan bongattiin jostain koira-aktivointijuusta, mutta hyvin toimii näköjään näilläkin. :)

      Poista
  4. Hienoa Kassinen! Mitä sitä turhia vaivaamaan itseään, jos joku muu tekee työn puolesta ja saa silti oman osuuden :DD

    Aktivointipyyhe vaikuttaa loistavalta idealta! Halpa ja yksinkertainen :) Pakko varmaan apinoida se :D Uskoisin, että Ellin mielestä ainakin olisi mieluista namin etsintää, ehkä liiankin... Piille sitten likainen pyyhe :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen keskittyy työn hedelmien korjaamiseen, ja on sen kaikesta seppolähtöisestä kärsimyksestään ansainnut. :D Kokeilkaa ihmeessä! Ja ehkä vanhemmatkin herrat innostuvat, jos on tarpeeksi hyvät herkut. :D

      Aktivointi-ideoita löytyy muuten muitten blogien lisäksi ainakin Facebookin Virike- ja aktivointivinkkejä eläimille -ryhmästä, jos facetili löytyy. :)

      Poista