maanantai 9. huhtikuuta 2018

Keväisempi kattaus

Kassisen ja Sepon ruokailualusta vaihdettiin uuteen edellisen alkaessa näyttää kovin kuluneelta. Kyllähän se vuoden päivät palvelikin. Käteviä nämä vahakankaat!

Tästä kelpaa taas syödä. Kuvasta ilmenee myös Sepon hotkimistaipumus: kissoille on laskettu nenän eteen sama määrä ruokaa samaan aikaan, mutta hän nuolee jo viimeisiä murenia siinä missä Kassisella on täysi lautanen.


Oman lautasensa tyhjennettyään Seppo yrittää usein myös Kassisen apajille. Jos henkilökunta ei ole skarppina, ehtii hän hotkia osan myös toverinsa ruoasta ja saattaa sitten kärsiä ylensyönnin aiheuttamista vatsavaivoista. Typerä Seppo!

Tässä hän vielä nuolee alustaa lautasen vieressä ja tarkistaa, että eihän mikään ruoka-ainemolekyyli ole jäämässä huomaamatta.

Samaan aikaan Kassisella on ruokailu vasta puolivälissä.

Hän syö hitaasti...

...ja nauttii ruoastaan.

4 kommenttia:

 1. Onpas teillä ihanan keväistä! 😸 Ja Seppo-kulta ei sun kannata ahmia, tulee vaan huono olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ulkona myöhässä, mutta sisällä vähintäänkin ajoissa!

   'En kuule enkä ymmärrä. Ruokaa ruokaa omnomnom!' -Seppo

   Poista
 2. Kivan keväinen kuosi! :) Kassinen näyttää tietävän, että ruoka ei lopu maailmasta, kaikessa rauhassa vain. Meillä kaikki ovat oikeastaan Seppoja ruoan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen on kyllä väärässä, ruoka loppuu kun Seppo on maisemissa. :'D

   Helpompaa, jos kaikki syövät samalla innolla! Ehkä kupitkin tyhjenevät samaa vauhtia? Täällä ihmisen pitää aina skarpata kun kissat syövät, ja olla valmiina suojelemaan Kassisen ruokaa, kun se itse antaisi Sepon syödä... :D

   Poista