lauantai 7. tammikuuta 2017

Loppiaisen loikoiluja

Kassinen nauttii kiipeilypuusta, josta hänet nykyään löytää entistä harvemmin. 

No kun ei puussa ole enää kiva olla kun ei saa olla rauhassa! Typerä Seppo tulee aina härkkimään.

Nykyään se härkkii vielä enemmän kuin aiemmin. Aina pitäisi olla painimassa.

En jaksais.

Myös henkilökunta on saanut tuta Sepon jo rasittavan aktiivisuuden. Hänelle onkin varattu aika pieneen operaatioon ensi viikon perjantaille 13. päivä, jonka jälkeen hän toivottavasti hiukkasen rauhoittuu.

14 kommenttia:

  1. Hui, mikä perjantai tulossa Sepolle! Toivottavasti operaation jälkeen meno vähän rauhoittuu ja Kassinen saa ansaitsemaansa omaa rauhaa :)

    VastaaPoista
  2. Loistavasti valittu päivämäärä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellista epäonnea Sepon sukukalleuksille. :D

      Poista
  3. Voi, mikä päivämäärä! Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin ja Seppo rauhoittuu operaation myötä :) Sepolla on kyllä hirveän pitkät jalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan että päivästä huolimatta lääkäri osaa poistaa oikeat osat eikä vaikka lyhennä jalkoja. :D

      Poista
  4. Auts, vähä paha päivä tommoselle ... Toivotaan, että koomikkoseppo ja puuhaseppo eivät tyystin katoa (piti taas kurkistaa edellistä postia ja aina vaan nagrattaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, päivät on vaan ihmisten keksintöjä, jokainen päivä olisi Sepolle yhtä paha. :D Toivottavasti tosiaan edes jotain Seposta säilyy, mut vaan ne sallittuja asioita tekevät osat...

      Poista
    2. Nyt vasta muuten huomattiin, että olit kommentoinut joihinkin aiempiinkin postauksiin. Kiitos! Kävin vastailemassa. :)

      Poista
  5. Hui Seppo!! Ota nyt kaikki ilo irti viimeisestä viikosta ennenku tapahtuu kauheita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mitä kauheita? Ainiin kuulemma perjantaiaamuna ei saa ruokaa, täytyy siis syödä nyt sitä odotellessa vielä entistäkin enemmän!

      Poista
  6. Pieni varoituksen sana Kassiselle, meidän pojille kun tehtiin kemiallisesti tuo sama operaatio, niin se riehuminen ei (valitettavasti) kyllä vähentynyt... Mutta toivotaan, että Seppo kuitenkin hieman rauhoittuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi, tuli jo luvattua Kassiselle rauhallisempaa elämää, nyt se pettyy! Kaipa Seppo itsestäänkin rauhoittuu kunhan vähän odotellaan, viimeistään seniori-iässä. :P

      Poista